Van egy
hasznos tipped?

Algákkal teljes az élet

Az emberek ősidők óta fogyasztanak algákat a betegségek megelőzésének és a hatékony egészségmegőrzés céljából. A 2000-es években a természetgyógyászat újra felfedezte, és alga kapszula formába sűrítette az ősi tudást.

Keret Algákkal teljes az élet

Már az indiánok is ismerték

Kezdetben a mexikói indiánoknál figyelték meg, hogy a vízből gyűjtötték és rendszeresen fogyasztották az algákat. Afrikában a bennszülöttek a Csád-tó környékén található tavak felszínét borító algákat összeszedték, leszűrték, és lepényként vagy szószként fogyasztották.

Mint sok esetben, a természet erejével ható gyógyítás a természeti népek „patikájából” inspirálódott. Az algák gyógyhatásait egyre szélesebb körben elismerték és hasznosítani kezdték. Az algák és az algát tartalmazó készítmények fogyasztásának jótékony hatásait mind a kutatások, mind a fogyasztói tapasztalatok igazolják.

Alga kapszulákkal az egészségért

Az alga kapszulák összetételükben gazdag étrend-kiegészítők, amelyek tartalmazzák a vízi növények esszenciális hatóanyagait, és hatékonyabban felszívódnak, mint a mesterséges multivitaminok. Ezeket a mikroalga-készítményeket szakszerűen megtisztított és szennyeződésektől mentes, fogyasztásra előkészített algákból állítják elő.

Az egyedi összetételű Imune alga kapszula például a négy legértékesebb algafaj, köztük a Chlorella és a Spirulina hatóanyagait tartalmazza. A Wellstar alga kapszulái rendszeres szedés mellett vérnyomáscsökkentő, méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatásúak, mérsékelik az allergiás reakciókat, erősítik az immunrendszert, megkötik a káros szabadgyököket a szervezetben, és világbajnok vaspótlók.

Ha az algafogyasztásnak ezen hatékony módját választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a Green Gold Imune kapszulák az általános közérzetünkre is kedvező hatást gyakorolnak. Ha tenni szeretne az egészségéért, és a természetes megoldások híve, ne habozzon: rendelje meg a Wellstar Imune alga kapszuláit webshopunkból!

Weboldal címe: https://www.algashop.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI GYÓGYÁSZAT, KEZELÉSEK TIPPEK

Digitális röntgen a fogászatban

Digitális röntgen a fogászatban

A röntgennel mélyrehatóan és pontosan megállapítható a fogak állapota, így a beavatkozást csak ott szükséges elvégezni, ahol valóban szükség van rá. Lássuk, hogy is működik a modern, digitális fogászati CT , illetve röntgen!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

A térdfájdalom mellett gyakori a csípőfájdalom időskori megjelenése is. Ez tünete lehet a csípőízület kopásának, sérülésének vagy combfejelhalásnak, mely esetén csípőprotézis beültetése szükséges.

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Az egészség trendi!

A szuperfúd-forradalom még mindig eszeveszetten tombol. Az áfonya még oké, de manapság már olyan kajákról áradoznak az egészségguruk, melyek létezéséről még ükapáink sem hallottak! – na jó, egészen eddig mi sem, ugyebár.