Van egy
hasznos tipped?

Algákkal teljes az élet

Az emberek ősidők óta fogyasztanak algákat a betegségek megelőzésének és a hatékony egészségmegőrzés céljából. A 2000-es években a természetgyógyászat újra felfedezte, és alga kapszula formába sűrítette az ősi tudást.

Keret Algákkal teljes az élet

Már az indiánok is ismerték

Kezdetben a mexikói indiánoknál figyelték meg, hogy a vízből gyűjtötték és rendszeresen fogyasztották az algákat. Afrikában a bennszülöttek a Csád-tó környékén található tavak felszínét borító algákat összeszedték, leszűrték, és lepényként vagy szószként fogyasztották.

Mint sok esetben, a természet erejével ható gyógyítás a természeti népek „patikájából” inspirálódott. Az algák gyógyhatásait egyre szélesebb körben elismerték és hasznosítani kezdték. Az algák és az algát tartalmazó készítmények fogyasztásának jótékony hatásait mind a kutatások, mind a fogyasztói tapasztalatok igazolják.

Alga kapszulákkal az egészségért

Az alga kapszulák összetételükben gazdag étrend-kiegészítők, amelyek tartalmazzák a vízi növények esszenciális hatóanyagait, és hatékonyabban felszívódnak, mint a mesterséges multivitaminok. Ezeket a mikroalga-készítményeket szakszerűen megtisztított és szennyeződésektől mentes, fogyasztásra előkészített algákból állítják elő.

Az egyedi összetételű Imune alga kapszula például a négy legértékesebb algafaj, köztük a Chlorella és a Spirulina hatóanyagait tartalmazza. A Wellstar alga kapszulái rendszeres szedés mellett vérnyomáscsökkentő, méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatásúak, mérsékelik az allergiás reakciókat, erősítik az immunrendszert, megkötik a káros szabadgyököket a szervezetben, és világbajnok vaspótlók.

Ha az algafogyasztásnak ezen hatékony módját választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a Green Gold Imune kapszulák az általános közérzetünkre is kedvező hatást gyakorolnak. Ha tenni szeretne az egészségéért, és a természetes megoldások híve, ne habozzon: rendelje meg a Wellstar Imune alga kapszuláit webshopunkból!

Weboldal címe: https://www.algashop.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI GYÓGYÁSZAT, KEZELÉSEK TIPPEK

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

A térdfájdalom mellett gyakori a csípőfájdalom időskori megjelenése is. Ez tünete lehet a csípőízület kopásának, sérülésének vagy combfejelhalásnak, mely esetén csípőprotézis beültetése szükséges.

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Az egészség trendi!

A szuperfúd-forradalom még mindig eszeveszetten tombol. Az áfonya még oké, de manapság már olyan kajákról áradoznak az egészségguruk, melyek létezéséről még ükapáink sem hallottak! – na jó, egészen eddig mi sem, ugyebár.

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Sok egymásnak ellentmondó tanulmányt és cikket kell végigolvasnia annak, akit az elektromos cigaretta hatása érdekel. Mi az igazság? Összeszedtük a fontosabb pro és kontra véleményeket!