Van egy
hasznos tipped?

Dohányzásról leszokás Allen Carr módszerével

Én is azt gondoltam, nagyon nehéz leszokni a dohányzásról. Hiszen többször megpróbáltam, de nem sikerült. Miért? Mert nem megfelelő módszert választottam! Végül az Allen Carr bevált!

Keret Dohányzásról leszokás Allen Carr módszerével

A dohányzás rossz szokás, egészségtelen, büdös is lesz tőle az ember, sokba is kerül a cigaretta, meg amúgy sem trendi manapság… Mégis, rengetegen küzdenek azzal, hogy hogyan szokjanak le a dohányzásról végleg. Vannak, akik az akaraterőre esküsznek: Egy nap leteszik a cigit és kész, többé nem gyújtanak rá. Én is így próbáltam, és hónapokig bírtam, de végül valahogy mindig eljött az a nap, hogy muszáj volt egy szálat elszívnom. Aztán még egyet… Aztán…

Kirpóbáltam az akupunktúrás dohányzás leszokást, voltam biorezonanciás kezelésen, ám hiába. Mind csak egy ideig hatott, aztán újra kezdtem. Végül egy utolsó esélyt adva magamnak, elmentem az Allen Carr-féle Könnyen Leszokni a Dohányzásról programra. eleve nem nagyon hittem benne, mert a honlapon olyan „csodákat” olvastam, hogy sokan rögtön a szeminárium után letették a cigarettát és azóta boldogan, füstmentesen élnek. Ezt irreális kamu szövegnek tartottam.

Ehhez képest most már egy éve nem dohányzom én sem, és velem is az történt, ami a honlapra kitett sikersztorik szereplőivel: frankón leraktam a bagót még ott, a dohányzásról leszoktató tréningen, és soha többé nem is kívántam meg. Nem szenvedtem, nem volta elvonási tünetek, nem remegtem a spangliért. Tényleg könnyű volt leszokni a dohányzásról – a megfelelő módszerrel.

Megpróbálhatnám leírni, hogyan és miket mondtak az Allen Carr-osok, de igazából magam sem tudom, mitől működött. Mindazokat a dolgokat tudtam korábban is, és mindenki tudja, amiket a dohányzásról tudni lehet. Mégis, valahogy kitisztult a kép, rendeződtek a gondolataim. A fejemben lévő zavart tették helyre, a függőségem szűnt meg azalatt az egy óra alatt!

Aki szintén ezzel küzd és tényleg le akar szokni a dohányzásról, annak csak ajánlani tudom.

Weboldal címe: allencarr.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI GYÓGYÁSZAT, KEZELÉSEK TIPPEK

Digitális röntgen a fogászatban

Digitális röntgen a fogászatban

A röntgennel mélyrehatóan és pontosan megállapítható a fogak állapota, így a beavatkozást csak ott szükséges elvégezni, ahol valóban szükség van rá. Lássuk, hogy is működik a modern, digitális fogászati CT , illetve röntgen!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

A térdfájdalom mellett gyakori a csípőfájdalom időskori megjelenése is. Ez tünete lehet a csípőízület kopásának, sérülésének vagy combfejelhalásnak, mely esetén csípőprotézis beültetése szükséges.

Algákkal teljes az élet

Algákkal teljes az élet

Az emberek ősidők óta fogyasztanak algákat a betegségek megelőzésének és a hatékony egészségmegőrzés céljából. A 2000-es években a természetgyógyászat újra felfedezte, és alga kapszula formába sűrítette az ősi tudást.

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”