Van egy
hasznos tipped?

Mire jó a biorezonancia?

Mindenütt hallani róla, ez a legújabb gyógyászati trend, de vajon mit is takar pontosan a biorezonancia és hogyan működik? Tényleg mindenféle panasz, betegség esetén jó? Ugyan már...

Keret Mire jó a biorezonancia?

Amikor egy kezelés szinte minden nyavalyára megoldást kínál, az ember valahogy gyanakodni kezd, átverést szimatol, humbugnak minősíti a dolgot. Pedig a biorezonancia tényleg működik, és tényleg számtalan betegségnél jelent hatékony segítséget, ugyanakkor fontos leszögezni, hogy ez sem csodaszer.
Hogyan működik a biorezonanciás kezelés?
Nagyon leegyszerűsítve: Minden élő, minden sejt elektrokémiai folyamatainak köszönhetően rendelkezik egyfajta elektromágnesességgel, rezeg valamilyen frekvencián. Az egészséges sejtek frekvenciája pedig más, mint a beteg sejteké. A biorezonancia tulajdonképpen a megfelelő rezgésre állítja vissza a sejteket, amelyek működése valamilyen hatás (pl. betegség, sérülés) miatt diszharmonikussá vált. Vagyis a biorezonancia révén sejtszinten adunk utasítást a szervezetnek, hogy az egészséges működést állítsa helyre.
Felmerül a kérdés, hogy ha ez így van, akkor megtaláltuk az élethosszig tartó egészség titkát, innentől minden gyógyítható és örülünk?
Nos, azért nem egészen. A szervezetünkben a vízmolekulák raktározzák, őrzik az információkat – köztük a biorezonancia által átadott infókat is. Mivel azonban ez a fajta tárolási képesség nem örök, és sejtjeink biológiai emlékezetét számos külső hatás felülírhatja, valamint a szervezet hidratáltsága is befolyásolja a folyamat hatékonyságát, így a biorezonanciás kezelés sem gyógyít meg rögtön mindent, sőt: egyes betegségek esetében, ha már nagyon előrehaladott stádiumban jár a páciens, nem fogja tudni visszafordítani a folyamatot.
Időben alkalmazva azonban, és megfelelő időközönként megismételve a kezeléseket, a biorezonancia az a dolog, amit mindenkinek rendszeresen alkalmaznia kéne ahhoz, hogy megőrizze szervezete egészséges működését, energikus és jó közérzetű legyen (persze megfelelő életmód, mozgás mellett) és hosszabb távon el tudja kerülni a betegségeket.

Weboldal címe: www.egeszsegrecept.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI GYÓGYÁSZAT, KEZELÉSEK TIPPEK

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Az egészség trendi!

A szuperfúd-forradalom még mindig eszeveszetten tombol. Az áfonya még oké, de manapság már olyan kajákról áradoznak az egészségguruk, melyek létezéséről még ükapáink sem hallottak! – na jó, egészen eddig mi sem, ugyebár.

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Sok egymásnak ellentmondó tanulmányt és cikket kell végigolvasnia annak, akit az elektromos cigaretta hatása érdekel. Mi az igazság? Összeszedtük a fontosabb pro és kontra véleményeket!

Így lettem „infraszauna-függő”

Így lettem „infraszauna-függő”

A szaunával csak nemrég ismerkedtem meg, de miután kipróbáltam, tudtam, hogy otthonra is muszáj beszereznem egy infraszauna kabint. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez életem egyik legjobb döntése lesz.