Van egy
hasznos tipped?

Mire jó a biorezonancia?

Mindenütt hallani róla, ez a legújabb gyógyászati trend, de vajon mit is takar pontosan a biorezonancia és hogyan működik? Tényleg mindenféle panasz, betegség esetén jó? Ugyan már...

Keret Mire jó a biorezonancia?

Amikor egy kezelés szinte minden nyavalyára megoldást kínál, az ember valahogy gyanakodni kezd, átverést szimatol, humbugnak minősíti a dolgot. Pedig a biorezonancia tényleg működik, és tényleg számtalan betegségnél jelent hatékony segítséget, ugyanakkor fontos leszögezni, hogy ez sem csodaszer.
Hogyan működik a biorezonanciás kezelés?
Nagyon leegyszerűsítve: Minden élő, minden sejt elektrokémiai folyamatainak köszönhetően rendelkezik egyfajta elektromágnesességgel, rezeg valamilyen frekvencián. Az egészséges sejtek frekvenciája pedig más, mint a beteg sejteké. A biorezonancia tulajdonképpen a megfelelő rezgésre állítja vissza a sejteket, amelyek működése valamilyen hatás (pl. betegség, sérülés) miatt diszharmonikussá vált. Vagyis a biorezonancia révén sejtszinten adunk utasítást a szervezetnek, hogy az egészséges működést állítsa helyre.
Felmerül a kérdés, hogy ha ez így van, akkor megtaláltuk az élethosszig tartó egészség titkát, innentől minden gyógyítható és örülünk?
Nos, azért nem egészen. A szervezetünkben a vízmolekulák raktározzák, őrzik az információkat – köztük a biorezonancia által átadott infókat is. Mivel azonban ez a fajta tárolási képesség nem örök, és sejtjeink biológiai emlékezetét számos külső hatás felülírhatja, valamint a szervezet hidratáltsága is befolyásolja a folyamat hatékonyságát, így a biorezonanciás kezelés sem gyógyít meg rögtön mindent, sőt: egyes betegségek esetében, ha már nagyon előrehaladott stádiumban jár a páciens, nem fogja tudni visszafordítani a folyamatot.
Időben alkalmazva azonban, és megfelelő időközönként megismételve a kezeléseket, a biorezonancia az a dolog, amit mindenkinek rendszeresen alkalmaznia kéne ahhoz, hogy megőrizze szervezete egészséges működését, energikus és jó közérzetű legyen (persze megfelelő életmód, mozgás mellett) és hosszabb távon el tudja kerülni a betegségeket.

Weboldal címe: www.egeszsegrecept.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI GYÓGYÁSZAT, KEZELÉSEK TIPPEK

Digitális röntgen a fogászatban

Digitális röntgen a fogászatban

A röntgennel mélyrehatóan és pontosan megállapítható a fogak állapota, így a beavatkozást csak ott szükséges elvégezni, ahol valóban szükség van rá. Lássuk, hogy is működik a modern, digitális fogászati CT , illetve röntgen!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

A térdfájdalom mellett gyakori a csípőfájdalom időskori megjelenése is. Ez tünete lehet a csípőízület kopásának, sérülésének vagy combfejelhalásnak, mely esetén csípőprotézis beültetése szükséges.

Algákkal teljes az élet

Algákkal teljes az élet

Az emberek ősidők óta fogyasztanak algákat a betegségek megelőzésének és a hatékony egészségmegőrzés céljából. A 2000-es években a természetgyógyászat újra felfedezte, és alga kapszula formába sűrítette az ősi tudást.

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”