Van egy
hasznos tipped?

Mire jó a hipnózis?

A filmekből ismert hipnózis és a valóság kissé eltér egymástól, ugyanis nem lehet hipnózissal bármire rávenni az alanyt, hogy felébredve általa nem is sejtett dolgokat tegyen meg…

Keret Mire jó a hipnózis?

A hipnózis, hipnoterápia során végig tisztában van az alany a környezetével, a vele történtekkel. Bár módosult tudatállapotban van, mely befogadóvá teszi elméjét arra, hogy tudatos szuggesztiókat fogadjon el a tudatalattija, de nem követ semmiféle szuggesztiót. Vagyis nem lehet hipnotizálni valakit úgy, hogy pl. tapsolásra kezdjen el fél lábon ugrálni és kotkodácsolni…

A hipnózis igen sokoldalú és hasznos lehetőség egy szakavatott hipnoterapeuta kezében, aki segíthet páciensének bizonyos gátlások feloldásában, traumák feldolgozásában, az önértékelés, önbizalom fejlesztésében, vagy akár a rossz szokások, függőségek elhagyásában, de számos más probléma esetében is.

Weboldal címe: lotus-trade.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI GYÓGYÁSZAT, KEZELÉSEK TIPPEK

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Szuperétkek szuper hatásai – az algák népszerűségének nyomában

Az egészség trendi!

A szuperfúd-forradalom még mindig eszeveszetten tombol. Az áfonya még oké, de manapság már olyan kajákról áradoznak az egészségguruk, melyek létezéséről még ükapáink sem hallottak! – na jó, egészen eddig mi sem, ugyebár.

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Most akkor káros az elektromos cigaretta vagy sem?

Sok egymásnak ellentmondó tanulmányt és cikket kell végigolvasnia annak, akit az elektromos cigaretta hatása érdekel. Mi az igazság? Összeszedtük a fontosabb pro és kontra véleményeket!

Így lettem „infraszauna-függő”

Így lettem „infraszauna-függő”

A szaunával csak nemrég ismerkedtem meg, de miután kipróbáltam, tudtam, hogy otthonra is muszáj beszereznem egy infraszauna kabint. Ekkor még nem sejtettem, hogy ez életem egyik legjobb döntése lesz.