Van egy
hasznos tipped?

Mire jó a hipnózis?

A filmekből ismert hipnózis és a valóság kissé eltér egymástól, ugyanis nem lehet hipnózissal bármire rávenni az alanyt, hogy felébredve általa nem is sejtett dolgokat tegyen meg…

Keret Mire jó a hipnózis?

A hipnózis, hipnoterápia során végig tisztában van az alany a környezetével, a vele történtekkel. Bár módosult tudatállapotban van, mely befogadóvá teszi elméjét arra, hogy tudatos szuggesztiókat fogadjon el a tudatalattija, de nem követ semmiféle szuggesztiót. Vagyis nem lehet hipnotizálni valakit úgy, hogy pl. tapsolásra kezdjen el fél lábon ugrálni és kotkodácsolni…

A hipnózis igen sokoldalú és hasznos lehetőség egy szakavatott hipnoterapeuta kezében, aki segíthet páciensének bizonyos gátlások feloldásában, traumák feldolgozásában, az önértékelés, önbizalom fejlesztésében, vagy akár a rossz szokások, függőségek elhagyásában, de számos más probléma esetében is.

Weboldal címe: lotus-trade.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI GYÓGYÁSZAT, KEZELÉSEK TIPPEK

Digitális röntgen a fogászatban

Digitális röntgen a fogászatban

A röntgennel mélyrehatóan és pontosan megállapítható a fogak állapota, így a beavatkozást csak ott szükséges elvégezni, ahol valóban szükség van rá. Lássuk, hogy is működik a modern, digitális fogászati CT , illetve röntgen!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

Mondjon búcsút a csípőfájdalomnak!

A térdfájdalom mellett gyakori a csípőfájdalom időskori megjelenése is. Ez tünete lehet a csípőízület kopásának, sérülésének vagy combfejelhalásnak, mely esetén csípőprotézis beültetése szükséges.

Algákkal teljes az élet

Algákkal teljes az élet

Az emberek ősidők óta fogyasztanak algákat a betegségek megelőzésének és a hatékony egészségmegőrzés céljából. A 2000-es években a természetgyógyászat újra felfedezte, és alga kapszula formába sűrítette az ősi tudást.

Az ízületek védelmében

Az ízületek védelmében

Világszerte rengeteg ember életét keseríti meg az ízületi porckopás, pedig némi odafigyeléssel enyhíthetők lennének a mozgáskorlátozottsághoz vezető artrózis tünetei.

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Lúgosítsak, ne lúgosítsak?

Az első reakcióm a lúgosításra egy „ráérek arra még” legyintés volt. Mert bizony talpán legyen az ember, aki erre a kérdésre határozott igennel, vagy nemmel tud válaszolni! A döntésben az interneten elburjánzó tartalmak sem segítenek. Az egyik azt mondja: „Egyénenként változhat a sav-bázis egyensúly”; mire a másik: „Ha elegendő savanyú káposztát eszel, a lúgosítás többé neked sem okozhat problémát!”